Избирайки продуктите на WAVIN EKOPLASTIK Вие получавате най-качествените полипропиленови тръби на пазара. Тръбите FIBER BASALT PLUS и STABI PLUS са единствените произведени от 4-то поколение полипропилен модификация Alfa (PP-RCT), които имат с 50% по-висока издръжливост на температура и налягане. Тези тръби имат характеристики устойчивост на температура до 90°C /T max 90°C/ и PN 28, с живот над 50 години. Препоръчваме за топла вода и рециркулация тръбите FIBER BASALT PLUS  като по-съвременна технология, спрямо тръбите СТАБИ.  А за студената вода съответно тръбите PN16 .

 

Свързвайки се с нас Вие ще получите: 

Безплатно изготвяне на оферта след оглед на място в удобно за Вас време.

Уникално качество на цени на материала от вносителя.

Изпълнение в рамките на един ден.

Монтаж от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит.

Възможност за смяна и пломбиране на водомери в деня на монтажа.

С нас работят фирми за смяна на щрангове с доказан опит и обучен персонал за работа със системата на WAVIN EKOPLASTIK. При желание може да получите и повече от една оферта от различни наши партньори.

 

ВНИМАНИЕ! ЧЕСТО СРЕЩАНИ ИЗМАМИ ПРИ СМЯНА НА ЩРАНГОВЕ!!!

 1. Смяна с "немски" тръби. Често група фирми предлагат "немски" тръби Стаби на силно завишени цени 470-500 лв., а клиентът получава тръби с неясен произход, без сертификат и декларация за съответствие. На всичко отгоре тези тръби са свързани с фитинги от други производители, което е абсолютно недопустимо. Надписът "made in Germany" не е гаранция, че тръбата е произведена в Германия. Тази група фирми са реално собсвеност на едно и също лице, въпреки че са рагистрирани на ръзлични собственици. Така имате измамно чувство за избор между няколко оферти, а всъщност имате само една. 

 

2. Нереално голям гаранционен срок. Винаги искайте ЕИК на фирмата и я проверете в търговския регистър. Нелогично е наскоро регистрирани фирми да дават 20 год. гаранция, особено ако в последните години са обявили, че са регистрирали и натрупали загуби и имат огромни задължения. Логично е такава фирма да фалира далеч преди изтичане на гаранционния срок.

 

3. Фирми имитиращи името на Софийска вода, рекламиращи се в Гугъл с домейн от типа sfvoda.соm , а когато отворите рекламата се появява фирма със съвсем различно име. Такива фирми, които заблуждават дори за името си, ще ви заблудят с гаранциите и качеството на тръбите които предлагат. Тези фирми обикновенно не желаят да издават фактури или фискален бон.

 

4. Смяна с "качествени" чешки тръби. Освен WAVIN EKOPLASTIK в Чехия има още няколко малки производителя, някои от които със значително по-ниско качество. Тези производители се възползват от понятието "чешки тръби", което WAVIN EKOPLASTIK е наложил като синоним на качество. Тъй като е некоректно да се посочват поименно, показваме за сравнение по-долните снимки.  /снимка 1/. От снимката се вижда, че кранът на WAVIN EKOPLASTIK е с по-голям светъл отвор на сферата. При другите кранове ще се получи намаляване на дебита и може да доведе до неприятен шум. /Снимка 2 и 3/ Ясно се вижда, че другият производител е вложил значително по-малко количество месинг. Този фитинг е с 20% по-лек, с намалена пропускливост, по-тънкостенен и има голяма вероятност да дефектира (спука).

 

Снимка 1

 

Снимка 2

     

Снимка 3